COSS-TT Meeting - Agenda

17-20 June 2025, Brest, France

	Tuesday, 17 June		Wednesday, 18 June		Thursday, 19 June		Friday, 20 June
		09:00-09:10 09:10-10:30	Welcome Theme 5: AI/ML applications in the coastal ocean prediction - ORAL SESSION	09:00-10:20	Theme 2 (cont.): Focus seamless integration to larger scale estimates - ORAL SESSION	09:00-10:20	Theme 6: User applications and decision tools / digital twins - ORAL SESSION
		10:00-11:00	COFFEE BREAK	10:20-10:50	COFFEE BREAK Discussion (Theme 2.2: Seamless intergration with larger	10:20-10:50	COFFEE BREAK
		11:00-11:40	Theme 5: AI/ML applications in the coastal ocean prediction - ORAL SESSION	10:50-11:10	scale estimates) - 20 min	10:50-12:10	Theme 6: User applications and decision tools / digital twins ORAL SESSION
		11:40-12:00	Discussion - Theme 5 (20 min)	11:10-12:30			
		12:00-12:40	POSTER SESSION (40 min)			12:10-12:30	Discussion Theme 6 (20 min)
						12:30-12:50	
		12:40-14:00	LUNCH (80 min)	12:30-13:45	LUNCH (75 min)	12:50-13:00	
14:00-14:10	Aims of the Workshop - COSS-TT Co-chairs			13:45-14:25	Theme 3: Land-ocean continuum & theme 4: Coastal resilience - ORAL SESSION		
14:10-15:30	Theme 1: Observing infrastructure in the coastal seas, integration with models and with forecasting ORAL SESSION	14:00-15:20	Theme 2: Ocean modelling at the regional and shelf sea spatial scales and seamless integration with larger-scale estimates (focus on processes) - ORAL SESSION	14:25-14:45 14:45-14:55 14:55-15:05 15:05-15:25	The role of the COSS-TT in the UN Ocean Decade and beyond - ORAL SESSION		
		15:20-15:50	COFFEE BREAK	15:25-15:45	COFFEE BREAK		Networking event Guided tour (round trip by bus) Discover the typical French Brittany coast
15:30-16:00	COFFEE BREAK			15:45-16:05	Breakouts (20 min)	- 14:00-18:00	
16:00-16:40	Theme 1: Observing infrastructure in the coastal seas,integration with models and with forecasting15:50-	15:50-16:50	 Theme 2: Ocean modelling at the regional and shelf sea spatial scales and seamless integration with larger-scale estimates (focus on processes) - ORAL SESSION 	16.02-16.12	Breakouts (20 min)		
	ORAL SESSION	↓ [↓]		16:15-16:25	Breakouts (20 min)		
16:40-17:00	Discussion - Theme 1 (20 min)	16:50-17:10	processes) - 20 min		POSTER SESSION + BUSINESS MEETING (75 min)		
17:00-18:00	POSTER SESSION (60 min)	17:10-18:00		16:45-18:00			
LI		1			Cocktail Reception (including food and drinks) organized at the 70.8 Museum, located in downtown venue: "Les Ateliers des Capucins"		1